Gebruik code CHANGE20 voor 20% korting op je eerste bestelling hondenvoer. Klik hier.

Gebruik code CAT50 voor 50% korting op je eerste bestelling 1.5kg kattenvoerKlik hier.

Natuurlijke hondensnacks: Gezond en goed verteerbaar.

Vanaf 4,95 EUR

Onze natuurlijke snacks voor honden bestaan voor 100% uit natuurlijke ingrediënten, zonder de toevoeging van artificiële kleurstoffen en suikers. Ze zijn bovendien hypoallergeen en worden vaak aanbevolen door dierenartsen.

Natuurlijke hondensnacks: Gezond en goed verteerbaar.

Vanaf 4,95 EUR

Onze natuurlijke snacks voor honden bestaan voor 100% uit natuurlijke ingrediënten, zonder de toevoeging van artificiële kleurstoffen en suikers. Ze zijn bovendien hypoallergeen en worden vaak aanbevolen door dierenartsen.

De voordelen van natuurlijke hondensnacks

 • 1
  Geen artificiële ingrediënten
  Bij Imby maken we enkel de beste hondensnacks voor je hond. Deze bestaan voor 100% uit natuurlijke ingrediënten en zijn vrij van artificiële toevoegingen.
 • 2
  Hypoallergene hondensnacks
  Onze beloningssnacks zijn vrij van dierlijke eiwitten en granen. De kans op een allergie is daardoor zeer gering, wat onze snacks geschikt maakt voor elke hond.
 • 3
  Lokaal geproduceerd
  De natuurlijke snacks voor honden worden in Nederland gemaakt met zoveel mogelijk lokale ingrediënten. Zo ondersteunen we ook de lokale economie.
 • 4
  Aangeraden door dierenartsen
  Vele dierenartsen zijn fan van onze hondensnoepjes omdat ze vrij zijn van allergenen en bovendien goed in de smaak vallen bij honden
 • 5
  Goed verteerbaar
  Onze hondensnacks zonder granen zijn gemakkelijk te verteren en bevatten bovendien weinig calorieën. Zo blijft je hond gemakkelijk op het juiste gewicht.
 • 6
  Ideale beloningssnack
  Dankzij het lage caloriegehalte en de natuurlijke ingrediënten, zijn onze natuurlijke hondensnacks de ideale beloning voor je hond.

Natuurlijke Hondensnacks vs Traditionele Snacks

Natuurlijke hondensnacks bevatten frequent meer voedingsstoffen en zijn bovendien ook een stuk gezonder voor je viervoeter. Honden vinden de snacks bovendien overheerlijk!
 • Laag in calorieën
 • Geen artificiële toevoegingen
 • Hypoallergeen

vs

 • Veroorzaken vaak overgewicht
 • Kleurstoffen en suikers
 • Bevat frequente allergenen

Het belang van beloningssnacks voor je viervoeter

 • Train dagelijks met een natuurlijke hondensnack
  Het is belangrijk om je hond dagelijks te trainen en voldoende aandacht te geven. Hierbij is een gezonde hondensnack onmisbaar. Samen met aaitjes helpen ze om je hond een teken te geven dat hij of zij zich goed gedragen heeft.
 • Versterk de band met een beloningssnack voor honden
  Natuurlijke hondensnacks helpen om de band met je hond te versterken. Het geven van de snack is een moment waarop je jouw hond de volledige aandacht geeft en het weerspiegelt een teken van affectie. Het familielid dat de meeste snacks geeft, is meestal ook 1 van de lievelingen van je huisdier!
 • Ideale trainingssnoepjes
  Onze snacks zijn perfect geschikt als trainingssnoepjes voor honden. Aangezien ze niet te groot zijn, kan je ze goed gebruiken als beloning bij het aanleren van trucjes.
 • Hersluitbaar zakje
  Aangezien een hond meestal slechts een aantal natuurlijke hondensnacks per dag ontvangt, is het belangrijk om de voorraad goed te bewaren. Alle Imby snacks komen in een handig formaat van 100 gram dat perfect in de jaszak past. Ze zijn bovendien voorzien van een hersluitbare strip.
natuurlijke hondensnacks

Onze had een hele tijd last van angstaanvallen en krabte zichzelf dood. Via de dierenarts zijn we op het pad gekomen van het calming supplement van Imby. We gebruiken het inmiddels 3 maanden en de angst en jeuk zijn volledig verleden tijd!

George

Het Imby calming supplement heeft Tofu veel socialer gemaakt. Vroeger durfde hij amper uit zijn bench komen. Nu staat hij soms zelfs aan de deur als er iemand aanbelt. Hij is veel meer ontspannen en relaxed!

Marina & Tofu

Onze 2 Cockers hebben vaak last van huidirritaties en een doffe vacht. Wij zijn overgeschakeld op de hypoallergene Imby snacks voor huid en vacht. We gebruiken dit nu 4 maanden en hun vacht ziet er stralend uit! Ze vinden alle 3 snacks ook echt lekker.

Jonas V.

Het was niet gemakkelijk om hypoallergene hondensnacks voor onze Labradors te vinden. Ze zijn echter helemaal verlekkerd op de plantaardige hondensnacks van Imby! Bovendien krijgen ze ook geen jeuk van deze koekjes, dus wij zijn trouwe klant.

Goedele K.

Dit supplement voor gewrichten is voor honden een game-changer. Het ondersteunt de mobiliteit en bevordert de algehele gezondheid van de gewrichten. De hoeveelheid werkzame stof is geschikt voor snelle resultaten en veel sterker in vergelijking met andere producten waar ik eerder mee gewerkt heb.

DR. JEF SCHUURMANNS

Er zijn al veel supplementen voor honden op de markt, maar ik vind het geweldig dat Imby er een frisse benadering op nahoudt: makkelijk te geven zachte snacks en een recycleerbare verpakking. Alle honden die in mijn praktijk komen zijn dol op deze kalmerende snacks en het helpt ze te ontspannen tijdens een onderzoek

DR. LISA VOET

Als dierenarts kan ik dit product voor een gezonde vacht ten zeerste aanbevelen. Het levert opmerkelijke resultaten zoals een mooiere glans van de vacht en het helpt om dehydratie van de huid te voorkomen. Het is bovendien hypoallergeen en plantaardig. Betrouwbaar en effectief!

DR. MICHELLE ROBINSON

Ik kan de probiotica van Imby met een gerust hart aanbevelen: het bevordert de spijsvertering, versterkt het immuunsysteem en verbetert het algehele welzijn. De hoeveelheid probiotica is optimaal om binnen een paar weken resultaat te zien. Zorg ervoor dat je de aanbevolen dosis geeft en je zal snel positieve resultaten zien.

DR. EMMA VAN DEN HOOGENBAND

Geweldig product dat doet wat het belooft! Balou is er dol op en zijn vacht ziet er stralend uit. Het werd aanbevolen door onze dierenarts en zijn jeuk verminderde drastisch na 3 weken. Balou en ik zijn helemaal fan van dit vitaminesupplement voor honden!

Elise & Balou

Wij zijn grote fan van het probiotica voedingssupplement voor honden! Noa heeft een heel gevoelig buikje en sinds we hem dit probiotica supplement geven, is zijn ontlasting beter geworden en stinken zijn scheten minder (woops :-)). Deze supplementen zijn het favoriete tussendoortje.

Emma & Noa
Vorige
Volgende

Ontvang 20% korting op je eerste bestelling!

Gebruik code CHANGE20 en ontvang 20% korting.

Koop gezonde hondensnacks online

Het is belangrijk om je hond regelmatig te belonen voor goed gedrag. Daarbij spelen gezonde beloningssnoepjes voor honden een belangrijke rol. Gezonde beloningssnacks zorgen er namelijk voor dat je hond op gewicht blijft wanneer je hem beloont en ondersteunen de dagelijkse activiteit. Ze zijn bovendien gemakkelijk te verteren en de meeste honden vinden ze overheerlijk. Besteed daarom voldoende aandacht bij de selectie wanneer je hondensnacks online koopt. Het gebruik van natuurlijke ingrediënten en het vermijden van allergenen zijn belangrijke factoren om mee in overweging te nemen.

De beste hondensnacks natuurlijk

Elke hond is anders, daarom is het lastig om te bepalen wat nu precies de beste hondensnacks op de markt zijn. De meeste hondeneigenaars vinden het belangrijk dat hun huisdier de beloningssnacks lekker vindt, dan hun viervoeter ze goed kan verteren en dat de hondensnacks natuurlijk worden gemaakt. Daarnaast is ook verteerbaarheid een belangrijke factor en zoeken de meeste mensen naar hypoallergene beloningssnacks om te vermijden dat hun hond een allergische reactie vertoont op een beloning. Indien je twijfelt wat de beste snacks zijn voor jou viervoeter, vraag dan telkens advies aan je dierenarts

Beloningssnacks voor puppies

In de eerste levensmaanden is het voor een puppy belangrijk om een gezonde voeding te krijgen met een hoog eiwitgehalte. Eiwitten ondersteunen namelijk de groei van het lichaam. Zodra de melktanden van je hond volledig zijn gewisseld en je viervoeter een volwaardig gebit heeft, kan je natuurlijke hondensnacks voor puppies beginnen voeden. Let hierbij goed op de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid, om overgewicht bij je hond te vermijden. De Imby dental sticks zijn een erg populaire hondensnack voor puppies, aangezien ze relatief klein zijn van formaat en niet te hard zijn voor het gebit. Ze helpen met een gezonde tandhygiëne en verzorgen het tandvlees.

Natuurlijk kauwbot hond

Een natuurlijk kauwbot voor je hond heeft veel voordelen, vooral als ze ook graanvrij zijn. Ze bevatten meestal minder koolhydraten, waardoor ze gemakkelijker te verteren zijn door je hond. Daarnaast reduceren ze ook het risico op een allergie, zeker als er ook geen dierlijke eiwitten verwerkt zitten in de snacks voor honden. Een natuurlijk kauwbot voor je hond is vaak rijk aan nuttige voedinggstoffen en ondersteunen zo de dagelijkse activiteit van je hond. De Imby snacks hebben allen bovendien een functioneel voordeel, dankzij de toevoeging van gezonde ingrediënten die goed zijn voor het hondenlichaam.

GEBRUIK CODE CHANGE20 VOOR 20% KORTING

"*" indicates required fields

Wacht eens even, Een cadeautje voor jouw hond!

In ruil voor je e-mailadres, ontvang je van ons 20% korting op je eerste bestelling hondenvoer!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.