Gebruik code CHANGE20 voor 20% korting op je eerste bestelling hondenvoer . Klik hier.

Gebruik code CAT50 voor 50% korting op je eerste bestelling 1.5kg kattenvoerKlik hier.

Imby kattenvoer: Duurzaam & overheerlijk

Vanaf 7,95 EUR

Ons droogvoer voor katten is rijk aan eiwitten, vitaminen en mineralen. Het werd ontwikkeld door dierenartsen, is hypoallergeen en geschikt voor moeilijke eters.

Imby kattenvoer: Duurzaam & overheerlijk

Vanaf 7,95 EUR

Ons droogvoer voor katten is rijk aan eiwitten, vitaminen en mineralen. Het werd ontwikkeld door dierenartsen, is hypoallergeen en geschikt voor moeilijke eters.

De belangrijkste eigenschappen van goed droogvoer voor katten

 • 1
  Hoog in eiwitten
  Katten zijn carnivoren en hebben behoefte aan een hoge dosis eiwitten. De beste merken kattenvoer hebben dan ook een eiwitgehalte boven de 35%.
 • 2
  Goed verteerbaar
  Katten kunnen bepaalde eiwitten en voedingsstoffen beter verteren dan andere. Het is aangeraden om granen en koolhydraten te vermijden. Insecteiwitten verteren katten enorm goed.
 • 3
  Hypoallergeen
  De Imby kattenbrokken zijn vrij van rund, zuivelproducten, vis en granen. Hierdoor is de kans op een allergische reactie bij katten bijzonder klein.
 • 4
  100% natuurlijk
  Bij Imby maken we zoveel mogelijk gebruik van lokale ingrediënten die zo min mogelijk bewerkt worden tijdens het productieproces. Zo wordt de kwaliteit gegarandeerd.
 • 5
  Geschikt voor moeilijke eters
  Het Imby kattenvoer wordt door meer dan 90% van alle katten goedgekeurd. Gedaan dus met een volle voederbak en lege maagjes!
 • 6
  Erkend door dierenartsen
  Vele dierenartsen zien Imby als het beste droogvoer voor katten omwille van het hoge eiwitgehalte en de hypoallergene eigenschappen. Win-win!

Imby kattenvoer vs Traditionele kattenvoeding

Hoeveel droogvoer katten nodig hebben, hangt af van de kwaliteit van de voeding.
 • Hoog in eiwitten
 • Onbewerkte ingrediënten
 • Goed verteerbaar

vs

Traditioneel kattenvoer

 • Laag eiwitgehalte
 • Slachtafval en antibiotica
 • Veel koolhydraten, niet verteerbaar

Het beste katten droogvoer bevat veel voedingsstoffen. Een overzicht:

 • Eiwitten van hoge kwaliteit
  Katten zijn veplichte carnivoren en hebben dus een hoog percentage aan dierlijke eiwitten nodig. Deze kunnen afkomstig zijn van kip, lam of insecten bijvoorbeeld. Wist je dat insectlarven 3 keer rijker zijn in eiwitten dan een verse kipfilet? Dit zorgt ervoor dat ons duurzaam kattenvoer een heel gezonde oplossing biedt voor bijna elke kat.
 • Beperk het gebruik van "vullers"
  Vullers zijn ingrediënten die toegevoegd worden om de kostprijs van kattenvoer te drukken, maar die geen nutritionele rol vervullen. Wanneer je jouw kat goed droogvoer geeft, zou de hoeveelheid aan vullers beperkt moeten zijn. Denk hierbij aan ingrediënten zoals tarwe, maïs of soja.
 • Een hoog vochtgehalte
  Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je kat goed gehydrateerd blijft. Indien je kat niet voldoende drinkt, is het belangrijk om voldoende vocht op te nemen via de voeding. In dit geval kan het nuttig zijn om je kat natvoer te geven, aangezien dit van nature uit al 70% vochtgehalte bevat.
 • Verteerbaar en geen kleurstoffen
  Een goed droogvoer kat bevat geen kleurstoffen en is gemakkelijk te verteren. Ingrediënten zoals appels, erwten, bessen, pompoen en broccoli bevatten allen een hoog vezelgehalte en kunnen daardoor de spijsvertering goed ondersteunen.
Beste katten droogvoer

Ervaringen met Imby's kattenvoer

Feedback van trouwe Imby gebruikers

Onze had een hele tijd last van angstaanvallen en krabte zichzelf dood. Via de dierenarts zijn we op het pad gekomen van het calming supplement van Imby. We gebruiken het inmiddels 3 maanden en de angst en jeuk zijn volledig verleden tijd!

George

Het Imby calming supplement heeft Tofu veel socialer gemaakt. Vroeger durfde hij amper uit zijn bench komen. Nu staat hij soms zelfs aan de deur als er iemand aanbelt. Hij is veel meer ontspannen en relaxed!

Marina & Tofu

Onze 2 Cockers hebben vaak last van huidirritaties en een doffe vacht. Wij zijn overgeschakeld op de hypoallergene Imby snacks voor huid en vacht. We gebruiken dit nu 4 maanden en hun vacht ziet er stralend uit! Ze vinden alle 3 snacks ook echt lekker.

Jonas V.

Het was niet gemakkelijk om hypoallergene hondensnacks voor onze Labradors te vinden. Ze zijn echter helemaal verlekkerd op de plantaardige hondensnacks van Imby! Bovendien krijgen ze ook geen jeuk van deze koekjes, dus wij zijn trouwe klant.

Goedele K.

Dit supplement voor gewrichten is voor honden een game-changer. Het ondersteunt de mobiliteit en bevordert de algehele gezondheid van de gewrichten. De hoeveelheid werkzame stof is geschikt voor snelle resultaten en veel sterker in vergelijking met andere producten waar ik eerder mee gewerkt heb.

DR. JEF SCHUURMANNS

Er zijn al veel supplementen voor honden op de markt, maar ik vind het geweldig dat Imby er een frisse benadering op nahoudt: makkelijk te geven zachte snacks en een recycleerbare verpakking. Alle honden die in mijn praktijk komen zijn dol op deze kalmerende snacks en het helpt ze te ontspannen tijdens een onderzoek

DR. LISA VOET

Als dierenarts kan ik dit product voor een gezonde vacht ten zeerste aanbevelen. Het levert opmerkelijke resultaten zoals een mooiere glans van de vacht en het helpt om dehydratie van de huid te voorkomen. Het is bovendien hypoallergeen en plantaardig. Betrouwbaar en effectief!

DR. MICHELLE ROBINSON

Ik kan de probiotica van Imby met een gerust hart aanbevelen: het bevordert de spijsvertering, versterkt het immuunsysteem en verbetert het algehele welzijn. De hoeveelheid probiotica is optimaal om binnen een paar weken resultaat te zien. Zorg ervoor dat je de aanbevolen dosis geeft en je zal snel positieve resultaten zien.

DR. EMMA VAN DEN HOOGENBAND

Geweldig product dat doet wat het belooft! Balou is er dol op en zijn vacht ziet er stralend uit. Het werd aanbevolen door onze dierenarts en zijn jeuk verminderde drastisch na 3 weken. Balou en ik zijn helemaal fan van dit vitaminesupplement voor honden!

Elise & Balou

Wij zijn grote fan van het probiotica voedingssupplement voor honden! Noa heeft een heel gevoelig buikje en sinds we hem dit probiotica supplement geven, is zijn ontlasting beter geworden en stinken zijn scheten minder (woops :-)). Deze supplementen zijn het favoriete tussendoortje.

Emma & Noa
Vorige
Volgende

Ontvang 20% korting op je eerste bestelling!

Gebruik code CHANGE20 en ontvang 20% korting.

Mag ik de voeding in een droogvoer container katten bewaren?

Een katten droogvoer container is prima geschikt om je kattenvoer te bewaren. Het heeft als voordeel dat je de voeding gemakkelijk kunt opbergen, zonder de kwaliteit of het aroma van het kattenvoer te verliezen. De beste voedselcontainer voor je kat beschermt de voeding van ongedierte en helpt ook schimmels te vermijden. Zorg er wel telkens voor dat je kattenvoer container een droog en koel plekje krijgt in huis. Zo blijft de voeding minstens even lang goed als in de originele verpakking.

Waar kan ik het beste katten droogvoer kopen?

Het Imby kattenvoer kan je kopen via onze website, alsook via dierspeciaalzaken en dierenartsen. Indien je twijfelt wat de behoeften zijn van je kat, kan je altijd een bezoekje brengen aan de dierenarts. Deze kan dan vervolgens het beste droogvoer voor jouw kat aanbevelen, op basis van persoonlijke noden. Onthoud vooral dat een goed droogvoer kat een hoog eiwitgehalte dient te bevatten en veel vezels mag bevatten om een vlotte vertering te bewerkstelligen.

Afwisselen tussen natvoer en droogvoer kat?

Het is perfect mogelijk om je viervoeter een afwisseling te voeden met natvoer en droogvoer kat. Natvoer heeft namelijk als voordeel dat katten hierdoor meer vocht opnemen tijdens het eten. Katten hebben echter een voorkeur voor droge kattenvoeding en dit helpt bovendien ook bij het onderhouden van de tandhygiëne. Om van de voordelen van beide voedingstypes te profiteren, is het dus perfect mogelijk om af te wisselen tussen het beste droogvoer voor katten van Imby en een variant natvoer. Zorg voor voor vaste patronen in het voedingsregime.

Kan ik nierstenen vermijden met droogvoer katten?

Veel katten krijgen op oudere leeftijd last van nierklachten of blaasgruis. Dit wordt vaak veroorzaakt door een te lage vochtopname of slechte eetgewoontes. De voeding van Imby bevat een toevoeging van veenbessen en een lager mineraalgehalte die blaasgruis helpen vermijden. Zo kan je er preventief voor zorgen dat je kat geen last krijgt van nierklachten en kan je hoge kosten van de dierenarts vermijden. Goed droogvoer kat zal dus altijd de nodige voedingsstoffen bevatten om de nierfunctie mee te ondersteunen.

Gebruik code cat50 voor 50% korting op je eerste 1,5 kg bestelling