Gebruik code CHANGE20 voor 20% korting op je eerste bestelling hondenvoer. Klik hier.

Gebruik code CAT50 voor 50% korting op je eerste bestelling 1.5kg kattenvoerKlik hier.

De beste dierenwinkel in Antwerpen

Hieronder vind je een overzicht terug van de beste dierenwinkels in de regio Antwerpen. Deze locaties combineren een hoog service gehalte met een aanbod van de beste producten voor jouw geliefde huisdier.

Beste dierenwinkel Antwerpen

COMPLETE PET FOOD MADE WITH 100% NATURAL INGREDIENTS

Anti allergie hondenvoer

Insect-Based Hondenvoer

Google review about Imby

reviews

Woon je in de regio Antwerpen en ben je op zoek naar kwalitatieve voeding voor je hond of kat? Hieronder een overzicht met verschillende locaties die meedingen voor de prijs van beste dierenwinkel in Antwerpen.

1. Imby pet food: BESTE ONLINE DIERenwinkel in Antwerpen

Imby Pet Food is een Antwerpse start-up die opgericht werd in 2021. Ze zijn gespecialiseerd in het maken van duurzame en hypoallergene voeding voor honden en katten. Hiervoor maken ze gebruik van insecteiwitten en plantaardige ingrediënten in plaats van vlees. Deze eiwitten zijn enorm voedzaam voor je hond en kat. Alle producten van Imby Pet Food zijn bovendien hypoallergeen. 

De producten van Imby zijn beschikbaar via hun online webwinkel. In de regio Antwerpen leveren ze meestal binnen de 48 uur, uitgezonderd weekends. De Imby producten zijn daarnaast ook beschikbaar bij dierspeciaalzaken zoals Tom&Co Berchem, Tom&Co Kontich, Tom&Co Mechelen en bij Woeffies & Friends in Nijlen.

Imby Pet Food werd in 2021 verkozen tot Beste Starter van het Jaar door Unizo. In 2023 werden ze bovendien genomineerd als één van de 3 finalisten voor de KMO van het jaar in Provincie Antwerpen door Unizo. 

2. Tom&Co Berchem: De beste dierspeciaalzaak in de stad Antwerpen

Tom&Co is de grootste keten van dierspeciaalzaken in België, met in totaal meer dan 130 winkels. In Antwerpen hebben ze een winkel in Berchem. Ze bieden een ruim assortiment aan voedings- en verzorgingsproducten voor honden, katten, knaagdieren, vissen, vogels en reptielen. Het personeel is enorm behulpzaam en staat altijd klaar met correct advies. Bovendien is er een parking voorzien, waardoor je niet ver hoeft te lopen met je aangekochte winkelmand. Bestellingen worden wekelijks ook naar huis geleverd en kunnen geplaatst worden via telefoon via het nummer +3233241967.

Adres: Diksmuidelaan 79/83, 2600 Antwerpen

Tom&Co Kontich

3. Tom&Co Kontich: Een premium dierenwinkel in de provincie Antwerpen

Eén van de nieuwste en mooiste winkels in de provincie Antwerpen, ligt in Kontich. Tom&Co Kontich opende een aantal jaren geleden de deuren en heeft groot aanbod, gecombineerd met een moderne inrichting. Naast een uitgebreid assortiment voor huisdieren, hebben ze ook een Dogwash ter beschikking en op afspraak kan je jouw hond laten trimmen. Het personeel van de winkel is erg bekwaam en is steeds bereid om advies te geven. Naast dierenvoeding, kan je hier ook accessoires voor huisdieren terugvinden zoals manden, leibanden en speeltjes. De winkel heeft een uitgebreiden parking, waardoor je telkens vlakbij de deur kan parkeren. Tom&Co Kontich is bovendien alle dagen van de week geopend, dus je kan er ook op zondagen terecht!

Adres: Kon. Astridlaan 111, 2550 Kontich

4. Woeffies & Friends: Mooie dierenwinkel in Antwerpen / Nijlen

Woeffies & Friends wordt uitgebaat door Jill die afgestudeerd is in de richting Dierenzorg. Ook deze winkel past perfect in het rijtje van beste dierenwinkel in Antwerpen. Haar dierenwinkel is gelegen in Nijlen waar ze hondenbaasjes en katteneigenaars het beste advies verleent. Woeffies & Friends is gespecialiseerd in benodigdheden voor honden, katten en paarden. Naast een fysieke winkel, hebben ze ook een webshop waar je online kan bestellen. De fysieke winkel is geopend van dinsdag tot zaterdag. De webshop kan je via deze link bezoeken. 

Adres: Albertkanaalstraat 5A, 2560 Nijlen

5. Pawlov Dog Specialist: Dierspeciaalzaak in Antwerpen Centrum

Eén van de dierspeciaalzaken in Antwerpen die zeer centraal in de stad gelegen is, draagt de naam Pawlov. De naam zou je doen vermoeden dat deze winkel enkel op honden focust, maar gelukkig hebben ze ook kwalitatieve producten te bieden voor katten. De zaak wordt uitgebaat door Lynn die zelf ook 2 viervoeters heeft, namelijk Marie & Bowie (geen Pawlov dus). Indien je na een wandeling in het Stadspark snel een product voor je hond nodig hebt, kan je snel naar Pawlov lopen. De winkel is geopend van dinsdag tot zaterdag, telkens van 11u00 tot 18u00. Naast de offline winkel, is er ook een mogelijkheid om online jouw producten te bestellen en aan huis te laten leveren.

Adres: Kasteelpleinstraat 57, 2000 Antwerpen

COMPLETE PET FOOD MADE WITH 100% NATURAL INGREDIENTS

Anti allergie hondenvoer

Insect-Based Hondenvoer

Google review about Imby

reviews

ALSO INTERESTED IN

Algemeen

Australian Silky Terrier
Ontdek de charmes van de Australian Silky Terrier: een slim, energiek hondenras met tips voor vachtverzorging en een ideaal gezelschapsdier.

Algemeen

Azawakh
Ontdek de edele Azawakh – een uniek hondenras met een nobel karakter en specifieke verzorgingsbehoeften. Leer over hun temperament en eigenschappen.

Algemeen

Australian Stumpy Tail Cattle Dog
Ontdek de levendige wereld van de Australian Stumpy Tail Cattle Dog: hun unieke karakter, verzorging en wat hen zo bijzonder maakt.

"*" indicates required fields

Wacht eens even, Een cadeautje voor jouw hond!

In ruil voor je e-mailadres, ontvang je van ons 20% korting op je eerste bestelling hondenvoer!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.