Gebruik code CHANGE20 voor 20% korting op je eerste bestelling hondenvoer. Klik hier.

Gebruik code CAT50 voor 50% korting op je eerste bestelling 1.5kg kattenvoerKlik hier.

De natuurlijke hondenvoeding en snacks van Imby: getest en goedgekeurd!

Het natuurlijk hondenvoer van Imby biedt vele voordelen op vlak van gezondheid en zijn bovendien volledig natuurlijk. Ontdek nu!

CO2 vrije hondenvoeding

COMPLETE PET FOOD MADE WITH 100% NATURAL INGREDIENTS

Anti allergie hondenvoer

Insect-Based Hondenvoer

Google review about Imby

reviews

Een goede gewoonte van onze nutritionisten is om alle voedingsrecepturen eerst zelf te proeven, alvorens deze aan onze huisdieren te geven. Dat had je niet gedacht e? Ons team heeft intussen meerdere kilo’s hondenvoer achter de kiezen. Wij dachten om deze blogpost alvast te gebruiken om inzichten over onze CO2 vrije hondenvoeding te delen.

Tifoe en Delphine zijn beide trouwe fans van de Imby hondenvoeding

Honden maken hun voedingskeuze 100% op basis van geur

Aangezien we pioniers zijn in het gebruik van insectenpoeder in onze hondenvoeding, krijgen we vaak de vraag van onze Imby klanten hoe insecten ruiken en smaken. Het eerlijke antwoord is dat dit enorm afhangt van het soort insect dat gebruikt wordt. De reden waarom wij met meelwormen werken is hun hoog gehalte aan voedingsstoffen gekoppeld aan een aangename geur. Wisten jullie dat elke hond zijn eten 100% op basis van de geur selecteert? Zij hebben dan ook een reukorgaan dat vele malen sterker is dan dat van hun baasjes (en maar gelukkig ook!).

Meelwormpoeder heeft aangename geur en ruikt naar koekjes

Insectenpoeder van meelwormen ruikt naar koekjes en heeft een vrij neutrale smaak. Wat onze recepturen echter speciaal maakt, zijn de kruiden en de oliën die we toevoegen als natuurlijke smaakversterkers. Bovendien bakken we ook steevast een deel van onze voeding op lage temperatuur in de oven, waardoor er veel meer aroma bewaart blijft in onze brokken. Wanneer je bijgevolg een Imby zak open maakt, ruik je vooral de geur van ovengebakken koekjes. Indien je in de verleiding zou komen om een brokje te proberen, kunnen we jou alvast vertellen dat je niets zoet of zout moet verwachten. Hoewel je mogelijks het aroma van tijm of oregano zal herkennen, is de smaak in het algemeen vrij neutraal.

Wij gebruiken enkel natuurlijke ingrediënten zonder toevoeging van bijvoorbeeld suikers. Daarnaast zal je ook merken dat de koekjes een beetje vettig zijn omdat dit de vertering en het kauwen van de maaltijd bevordert. Het blijft natuurlijk droogvoeding, dus zowel jezelf als jouw hond kan je best van een extra portie water voorzien om ervoor te zorgen dat je voldoende H2O inneemt.

Verschillende brokjes voor een gebalanceerd dieet

Onze brokjes hebben de vorm van driehoekjes en vierkantjes met een doorsnede van 1 centimer. Ze zijn daardoor geschikt voor alle rassen en leeftijden. Onze vierkante brokjes barsten van de kruiden en zorgen voor een overheerlijke aroma. Ze zitten boordevol vitaminen. De driehoekige brokken bevatten dan weer eiwitten en vetten om onze viervoeters van energie te voorzien. Al onze brokken zijn bovendien ook nog eens CO2 vrij, dus ook onze planeet smult van deze recepten. Smaakt naar meer, toch? Meer info kan je terugvinden op onze voedingspagina.

Elk van onze natuurlijke snacks heeft een functioneel voordeel

Een ideale dag voor jouw viervoeter, begint met een kauwstaaf of dental stick. De Bite & Breath kauwstaven van Imby zijn plantaardig, bevatten verse munt en zijn ideaal om de tanden te poetsen. Ze komen bovendien in een korter formaat, waardoor je jouw hond meerdere malen per dag kan trakteren. Onze Skin & Coat koekjes zijn dan weer de perfecte snack voor overdag. Je kan ze als allergeenvrij trainingskoekje of tussendoortje gebruiken. De kruidenmix bevordert de bloedsdoorloop richting de huid, waardoor de vacht van je pluisbal zal stralen. Tot slot hebben we een ideaal toetje voor het slapengaan. De Imby Snooze & Sleep koekjes bevatten kamille voor een optimale nachtrust. Jij een kamille theetje en je viervoeter een kamille koekje. Voor elk wat wils. Droom zacht!

COMPLETE PET FOOD MADE WITH 100% NATURAL INGREDIENTS

Anti allergie hondenvoer

Insect-Based Hondenvoer

Google review about Imby

reviews

ALSO INTERESTED IN

Algemeen

Australian Silky Terrier
Ontdek de charmes van de Australian Silky Terrier: een slim, energiek hondenras met tips voor vachtverzorging en een ideaal gezelschapsdier.

Algemeen

Azawakh
Ontdek de edele Azawakh – een uniek hondenras met een nobel karakter en specifieke verzorgingsbehoeften. Leer over hun temperament en eigenschappen.

Algemeen

Australian Stumpy Tail Cattle Dog
Ontdek de levendige wereld van de Australian Stumpy Tail Cattle Dog: hun unieke karakter, verzorging en wat hen zo bijzonder maakt.

"*" indicates required fields

Wacht eens even, Een cadeautje voor jouw hond!

In ruil voor je e-mailadres, ontvang je van ons 20% korting op je eerste bestelling hondenvoer!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.