Utilisez le code CHANG20 pour obtenir 20 % de réduction sur votre première commande. Commencez avec IMBY.

Sacs à déjections pour chiens

 6,95 11,95 or subscribe and save 10%

4.9
4.9/5
SKU N/A Category

Sacs à déjections pour chiens

Ces sacs à déjections sont fabriqués de matériaux 100% végétaux. Extra long et épais pour protéger vos mains de toutes les tailles de crottes. Si vous faites votre propre compost (à la maison), les sacs peuvent être ajoutés au tas de compost pour les plantes non comestibles. Sinon, il est préférable de les trier avec les déchets résiduels. Les sacs compostables émettent beaucoup moins de méthane que les sacs en plastique.

COMMENTAIRES SUR LES PRODUITS

AS Desimpel

Was tamelijk septisch van het idee maar onze Engelse Cocker had duidelijk geen enkel probleem om vlees van haar menu te schrappen. Ze is er warempel dol op!!

Een gemakkelijke ecologische bijdrage met enkel voordelen. Misschien iets duurder maar onze 4-voeters zijn het waard! Proficiat met het initiatief!! Wij zijn fan

Posté le

Google

Estelle De Reu-De Bolle

Mijn hond, golden retriever, at al een tijdje heel weinig tot bijna niets. We besloten om eens iets nieuws te proberen en over te schakelen naar Imby, ze is er helemaal zot van en eet weer normaal. Wat een ontdekking en opluchting!

Posté le

Google

Anne-Sophie Maenhout

Onze honden zijn verzot op Imby (Labrador en Jack Russell). Hun vacht straalt ook meer dan vroeger. Het is ook leuk om te weten dat je er onze planeet mee beschermt. Wij zijn grote fan!

Posté le

Google

nunsjki

Mijn twee hondjes, Jack Russell mixjes, eten hun Imby brokken met smaak op. Ik gebruik de brokjes ook als snacks om mee te trainen, naast de snacks die Imby zelf aan biedt. Hun vacht is lekker zacht en glanzend; ik merkte echt verschil nadat ze waren overgestapt op Imby. Het voelt goed om deze voeding voor te schotelen aan mijn honden en mijn honden voelen zich goed bij dit dieet, dus win win 🙂

Het bedrijf is tevens klantvriendelijk en hebben mijn vragen snel beantwoord via de mail.

Posté le

Google

Anthony Coates

Heel vlotte communicatie en transparante website. En onze hondjes houden van de heerlijke brokken. Thanks IMBY

Posté le

Google

Victor Claes

Pistache is altijd een moeilijke eter geweest, maar dat is niet het geval met IMBY! Voor het eerst eet hij zijn hele bak leeg. Hij kan er niet genoeg van krijgen.

En ik merk dat zijn vacht minder stinkt, waardoor ik ook fan ben. Goed gedaan IMBY!

Posté le

Google

Précédent
Suivant

LA NOURRITURE DURABLE POUR CHIENS EST ENFIN ARRIVÉE

Avec Imby, nous nous engageons à travailler de manière neutre en carbone en faisant les bons choix en matière d’ingrédients, de production, d’emballage et de distribution. Nous compensons largement nos émissions résiduelles minimales par la compensation carbone et la plantation d’arbres dans des communautés locales. Nous investissons dans de nouvelles forêts en Belgique et aux Pays-Bas, qui contribuent à protéger le climat et à préserver notre biodiversité. De cette façon, nous voulons sauver notre planète, croquette par croquette.

Vous n'êtes pas convaincu que nos produits conviennent à votre toutou?

Commandez votre boîte d'essai aujourd'hui. Livraison gratuite.